Chat Dropdown (NL)

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar het dropdown-menu Ontwerp > Thema-instellingen > 2.1 Chat te gaan in uw eCom-backoffice.

De Chat Dropdown-koppelingen inschakelen

e chat-vervolgkeuzefunctie biedt uw klanten een snelle manier om contact op te nemen met uw klantenservice, hetzij via Facebook Messenger, Phone of door uw FAQ's te bekijken. Elk van deze opties kan worden geactiveerd / gedeactiveerd met behulp van de thema-instellingen.

• Facebook Messenger – Deze linkt rechtstreeks naar uw Facebook-pagina. Zorg ervoor dat je de URL van je Facebook-pagina invoert in het 10. Social gedeelte verderop op de pagina Thema-instellingen.
  • Telefoon – Wanneer erop wordt geklikt, belt dit automatisch uw contactnummer op het mobiele apparaat dat zij gebruiken. Het telefoonnummer staat in het gedeelte 11. Contact details de pagina Thema-instellingen.
  • FAQ - Via deze link worden ze rechtstreeks naar uw klantenservicepagina geleid, waar de veelgestelde vragen worden weergegeven. Als u uw FAQ's nog niet hebt gemaakt, kunt u dat doen door naar Content > FAQs in uw eCom-backoffice te gaan.