Kleuren

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 4. Colors in uw eCom-backoffice te gaan.

Hier kunt u de kleuren van uw thema aanpassen en volledige controle krijgen over het maken van unieke stijlen voor uw winkel. Hier vindt u een verwijzing naar de kleuren van elk van de kleuren op uw site:
  • Headings text color: hiermee worden de belangrijkste koppen en titels en menulinks gewijzigd
  • Body text color: dit is de standaardkleur voor alle tekst
  • Highlight color: deze kleur wordt door het hele ontwerp heen gebruikt voor sommige accentuerende elementen zoals knoppen, pictogrammen, koppelingen en rastersterren
  • Button text color: de tekstkleur voor alle knoppen. Zorg ervoor dat u iets kiest dat een schril contrast heeft met de markeringskleur, die wordt gebruikt voor de achtergrond van de knop.
  • Border color: dit is de kleur voor alle randen en scheidingen
  • Background color: dit beïnvloedt de kleur van de hoofdachtergrond van uw winkel
  • Top bar text color: dit heeft invloed op de tekstkleur van de bovenste balk helemaal bovenaan elke pagina
  • Top bar background: de achtergrondkleur voor de bovenste balk, inclusief telefoonnummer, valuta's, talen en bericht.
  • Header color: de achtergrondkleur van de koptekst bovenaan elke pagina
  • Mobile menu background: de achtergrondkleur voor het mobiele menu dat wordt weergegeven wanneer de menulink wordt geschakeld
  • Footer text colorde tekstkleur voor de onderste voettekst van elke pagina (bijv. Nieuwsbrieftekst, menulinks, enz.)
  • Footer background color: de achtergrondkleur van het voettekstpunt onder aan elke pagina
  • Footer bottom background: dit is de achtergrondkleur voor de onderste voettekst en copyright-gebied
  • Social icons color: hiermee verandert de kleur van de pictogrammen voor sociale media helemaal onderaan het voettekstscherm