Installatie

Install the Austin Theme by following these steps:
  1. Log in op uw eCom-backoffice
  2. Ga naar Design> Theme Store en zoek naar het thema van Austin
  3. Klik op een van de Austin-themavariaties die in de resultaten worden weergegeven (hieronder afgebeeld). De variaties maken allemaal deel uit van het Austin-thema, maar als je er een kiest, begin je met een voorinstelling om snel aan te werken
Deze voorinstelling kan worden gewijzigd nadat u het thema hebt geïnstalleerd.

Thema-voorinstellingen wijzigen

Het Austin-thema wordt geleverd met drie variaties (of presets) waaruit je kunt kiezen, elk met verschillende stijlen en instellingen. Deze dienen simpelweg als vertrekpunt bij het aanpassen van uw theme.eme Presets

Waarschuwing: Als je ervoor kiest om van presets te wisselen nadat je aanpassingen hebt aangebracht op de pagina Thema-instellingen, worden al je wijzigingen gereset. Zorg ervoor dat u uw preset kiest voordat u aanpassingen gaat maken.