Klantenservice Widget

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 8.2 Product klantenservice in uw eCom-backoffice te gaan.

In dit gedeelte kunt u de titel, subtekst en het pictogram bewerken voor de klantenservicewidget, een unieke functie van het Austin-thema waarmee u een call-to-action voor uw klanten kunt creƫren om in contact te komen met uw personeel. Dit is bewezen om conversies te helpen door vragen of zorgen aan te pakken die ertoe zouden leiden dat mensen hun winkelwagentje zouden verlaten.

Toon of deactiveer de Widget Product Klantenservice

De productklantenservice widget kan worden ingeschakeld / uitgeschakeld door de tuimelschakelaar in / uit te schakelen voor het veld Productassistentenservice.

Widget instellingen

• Customer service icon: upload een transparant .png-pictogram om de widget te laten opvallen. The Noun Project is een geweldige bibliotheek voor het vinden van pictogrammen en symbolen.
Aanbevolen bestandsgrootte is 100px x 100px
  • Customer service title: de titel voor de widget productklantenservice
  • Customer service subtext: de subtekst voor de productklantenservice widget
  • Customer service bottom text: dit is de tekst aan de linkerkant van het onderste gedeelte. Het mag niet meer dan 30 tekens bevatten.
  • Customer service bottom link: dit is de koppelingstekst die aan de rechterkant van het onderste gedeelte wordt weergegeven. Houd dit ook kort (~ 20 tekens).
  • Customer service bottom URL: dit is waar de link naartoe leidt als er op wordt geklikt. We raden u aan om hier in te /voeren te onderhouden om naar de klantenservice-pagina te gaan, die het contactformulier en de contactgegevens zal hebben.