Mega Menu (NL)

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 2. Header in uw eCom-backoffice te gaan.

Toon of deactiveer het Mega Menu

Het megamenu kan worden ingeschakeld / uitgeschakeld door de tuimelschakelaar aan of uit te zetten voor het veld met de titel Mega Menu.

Subcategorieën en miniaturen toevoegen

De subcategorieën en afbeeldingsminiaturen die in het megamenu worden weergegeven, worden gemaakt door naar Producten> Categorieën in uw eCom-backoffice te gaan.

Subcategorieën worden gemaakt door een nieuwe categorie toe te voegen en de bovenliggende categorie te kiezen of door op Categorieën hercategoriseren bovenaan de hoofdpagina Categorieën te klikken en een bestaande categorie te slepen en neer te zetten om onder de bovenliggende bovenliggende categorie te worden genest.

Miniaturen van afbeeldingen kunnen worden toegevoegd door een afbeelding voor elke subcategorie te uploaden. Klik op de subcategorie die u wilt bewerken en scrol omlaag naar de sectie Afbeeldingen. Hier kun je je afbeelding uploaden.

Uw thema snijdt de afbeelding automatisch bij tot de vierkante richting in het Mega Menu.