Merken en Tags

Merken en Tags



De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 5. Home content order in uw eCom-backoffice.

De secties Merken en Tags toevoegen



In Ontwerp > Thema-instellingen > 5. Home content order, moet u de opties Merken en Tags toewijzen aan de secties die u ze wilt laten weergeven. Als u ze niet selecteert als een optie voor een startpagina, worden ze niet weergegeven.

De merken maken en weergeven



In Producten > Merken ziet u een lijst met de merken in uw winkel. Als u een nieuw merk wilt toevoegen, volgt u de instructies die u hier vindt.
Let op: voor een merk moeten producten aan het merk zijn gekoppeld om dit op de schuifregelaar voor de startpagina weer te geven.

Het logo / afbeelding van het merk toevoegen

Selecteer in de lijst het merk waarvoor u een afbeelding wilt toevoegen. Om ervoor te zorgen dat het merk wordt opgenomen op de startpagina en de merkencatalogus, moet u ervoor zorgen dat de instelling Opnemen in catalogus is ingeschakeld.



Blader omlaag naar het deelvenster Beeld en klik op Bestanden doorzoeken. Hierdoor wordt de bestandsmap van uw computer weergegeven, waar u de afbeelding kunt uploaden die u wilt gebruiken.



Hoe ervoor te zorgen dat de logo's in grootte en kleur uniform zijn

Aanbevolen beeldformaat – width: 600px / height: 240px

Standaard zou het thema de merkafbeeldingen met dezelfde breedte en hoogte moeten weergeven; Als u echter transparante png-bestanden gebruikt voor de logo's, moet u ervoor zorgen dat ze vergelijkbaar zijn in de hoeveelheid witte ruimte (of lege ruimte) rondom het logo.

Uniform logo colors: met het thema Austin kunt u de logo's ook weergeven in grijswaardenkleuren om een ​​ander niveau van ontwerpuniformiteit toe te voegen. Dit kan worden gedaan door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 9. Image settings en de instelling voor het instellen van grijswaarden in te schakelen.



De tags maken en weergeven


 
In Producten > Tags ziet u een lijst met de tags in uw winkel. Als u een nieuwe tag wilt toevoegen, volgt u de instructies die hier worden gevonden.

Selecteer in de lijst het merk dat u wilt opnemen. Zorg ervoor dat de tag Zichtbaar is ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de tag wordt opgenomen op de startpagina en de tagscatalogus.


    • Related Articles

    • Brands and Tags

      The following steps can be done by going to Design › Edit Theme › Pages › Home Page › Home Content Order in your eCom back office. Adding the Brands and Tags Sections In Design › Edit Theme › Pages › Home Page › Home Content Order, you will need to ...
    • Marken und Tags

      Die folgenden Schritte können Sie unter Design ›Theme-Einstellungen› 5. Home-Inhalt in Ihrem eCom-Back-Office durchführen. Hinzufügen der Marken und Tags-Abschnitte In Design ›Theme-Einstellungen› 5. Reihenfolge der Home-Inhalte müssen Sie den ...
    • Volgorde Van Secties Wijzigen

      De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp> Thema-instellingen> 5. Home content in uw eCom-backoffice. Met Austin kun je je startpagina aanpassen met maximaal 10 verschillende inhoudssecties. U kunt kiezen welke inhoud wordt ...
    • Homepage Content (NL)

      De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Content > Homepage te gaan in uw eCom-backoffice. De homepage content maken Als u de inhoud van de startpagina wilt maken, gaat u naar Content > Homepage in uw eCom-backoffice. Zorg ervoor dat de ...
    • Info & Locaties

      De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 14. About & Locations in uw eCom-backoffice te gaan. e aangepaste pagina heeft 3 verschillende secties, die allemaal kunnen worden weergegeven / verborgen door elke ...