Productinstellingen

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 8. Product in uw eCom-backoffice te gaan.

Beheer van de instellingen van de productpagina

Er zijn verschillende instellingen die u kunt beheren om de productpagina voor uw winkel aan te passen.

• Show reviews: schakel dit in om gebruikersrecensies weer te geven op uw productpagina's (wanneer u deze uitschakelt, worden beoordelingen / beoordelingen volledig verborgen)
  • Display reviews: hiermee kunt u kiezen waar de recensies worden weergegeven
    • Bottom row: wordt weergegeven onder de productafbeeldingen en gerelateerde producten (indien actief)
    • Tabs: wordt weergegeven als een eigen tabblad onder aan de productdetails
  • Show size guides: inschakelen om een ​​afzonderlijk tabblad weer te geven voor de formaatgidsen. Hoe formaathandleidingen te maken.
  • Show model info: schakel in om de modelinformatie onder uw productvarianten weer te geven. Hoe modelinformatie te maken.
  • Show stock levels: hiermee kunt u de huidige voorraadniveaus van uw producten weergeven in de productdetail
  • Sale percentage: inschakelen om de verkoop als een percentage weer te geven op het productraster. Indien uitgeschakeld, zal het in plaats daarvan "Verkoop" zegge
  • Show brand name in title: schakel in om de merknaam vóór de producttitel op de productpagina en op de categoriepagina weer te geven