Promo Banner (NL)

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp > Thema-instellingen > 2.2 Promo-banner in uw eCom-backoffice te gaan.

Toon of deactiveer de promo banner

Als u de promobanner wilt activeren of deactiveren, schakelt u eenvoudigweg de schakelaar in of uit in Thema-instellingen. Hier kun je ook de volgende velden bewerken:
  • Achtergrond kleur
  • Hoofdkop
  • Subtekst (optioneel)
  • Promo-URL (optioneel) - gebruik deze optie als u wilt dat de banner linken naar een andere pagina, product of verzameling
  • Deadline (optioneel) - formaat moet JJJJ-MM-DD zijn

De afteltimer gebruiken

Creƫer urgentie en verhoog de conversie door een afteltimer voor uw promoties weer te geven. Voer de deadline in onder de instelling Promo-deadline. De datum moet worden ingevoerd in de notatie YYYY-MM-DD.

De timer eindigt om 00:00 uur (00:00) op de dag dat u het datumveld invoert.

Vb: Als uw verkoop eindigt op 23:59 uur (23:59 uur) op 24 januari 2019, voer dan 2019-01-25 in.

Automatische verwijdering

Een leuke functie van deze afteltimer is dat wanneer de tijd om is, de banner automatisch verborgen zal zijn op uw site. U hoeft zich geen zorgen te maken over het uitzetten in het midden van de nacht!