Volgorde Van Secties Wijzigen

De volgende stappen kunnen worden uitgevoerd door naar Ontwerp> Thema-instellingen> 5. Home content in uw eCom-backoffice.

Met Austin kun je je startpagina aanpassen met maximaal 10 verschillende inhoudssecties. U kunt kiezen welke inhoud wordt weergegeven en in welke volgorde. De uitzondering is de thuisheld die altijd bovenaan de startpagina staat (maar u kunt aan / uitzetten).

Elke sectie vertegenwoordigt de verschillende secties van de startpagina van boven naar beneden. Selecteer 'Geen' als u een bepaald gedeelte niet wilt weergeven.

Technisch gezien kun je dezelfde inhoud in meerdere secties plaatsen, maar er is geen manier om de inhoud voor elke sectie te variƫren.

Bijvoorbeeld: als u tekstblokken in sectie 4 en sectie 7 plaatst, wordt deze op beide plaatsen weergegeven, maar er is geen manier om voor elke instantie andere tekst te gebruiken.